weet waar u onderneemt
professionele hulp bij vestiging in groeiregio Haaglanden

Vervoer in de regio

Vervoer in de regio

Neem contact op


Voor elke vraag kunt u bij ons terecht  op werkdagen: 09:00 uur tot 17:00 uur.

Bel: 088 - 015 17 00

 

Of stuur een e-mail

Ondernemersklimaat

Als ondernemer heeft u er baat bij om zoveel mogelijk kennis en informatie te verzamelen over het ondernemersklimaat als mogelijk. Businesspark Haaglanden kan u daarbij helpen. Op de kaart van het gebied vindt u allerhande informatie die voor uw keuze van belang kan zijn. Informatie over inkomen per huishouden, aantal inwoners in het gebied, opleidingsniveau, aantal gevestigde bedrijven, maar ook de standaard gegevens zoals snelwegen, spoorwegen, luchthavens en zeehavens mogen niet ontbreken.

Verken de locatie op de kaart

Groeiregio Haaglanden

Over de afgelopen 10 jaar is de bevolking in de regio Haaglanden met 15% gestegen. De regio trekt daarnaast hoger opgeleid personeel aan. Deels omdat de regio een aantal grote kenniscentra heeft, zoals de TU Delft, de Haagse Hogeschool In Holland en een dependance van de Universiteit van Wageningen in Bleiswijk. Daarbij komt de centrale ligging van de regio in de Randstad. Het derde deel van de verklaring schuilt in het feit dat het niet alleen prettig werkt in deze regio, maar dat de regio ook prettig wonen is.

Kennis van specialisten

Een deel van de kennis over het gebied kunt u niet uit een kaart halen. Dat is bijvoorbeeld historische kennis, kennis van persoonlijke verhalen van ondernemers in de buurt, kennis over wetten en regels die in het gebied van kracht zijn. Ook hier kunnen wij u bij van dienst zijn.

Hoe helpen wij?